Κλείσιμο
Πληροφορίες
Γλώσσα
Γλώσσα
Κερδίστε έκπτωση 10%

με  την εγγραφή  σας στο newsletter

Γλώσσα
Το καλάθι μου

Προφίλ Εταιρείας

H myelements δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 εσωκλείοντας την 34χρονη εμπειρία και γνώση της ISOPLUS για τον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής. Η myelements αφουγκράζεται τις εξειδικευμένες ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και δημιουργεί αποκλειστικά για εκείνον καινοτόμες, ασφαλείς και αποτελεσματικές φόρμουλες στην ιδανική περιεκτικότητα συστατικών, που θωρακίζουν τον οργανισμό του και βελτιώνουν σημαντικά την καθημερινότητά του.

Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία η σειρά myelements προσφέρει ποιοτικά, ασφαλή και καινοτόμα προϊόντα, από προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, που θωρακίζουν τον οργανισμό, καλύπτουν αποτελεσματικά τις ανάγκες κάθε ανθρώπου και τον βοηθούν να φροντίζει και να βελτιώνει τον εαυτό του κάθε μέρα. Είναι πάντα δίπλα του, προτρέποντάς τον να αναζητήσει και να υιοθετήσει ως τρόπο ζωής το διαφορετικό, τη φροντίδα της υγείας, την ευεξία, την καλή φυσική κατάσταση που θα τον οδηγήσουν στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Η myelements αναπτύσσει συνεχώς την προϊοντική της γκάμα, βασιζόμενη στις εξειδικευμένες και εξατομικευμένες ανάγκες του καταναλωτή. Σήμερα το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει: βιταμίνες και μέταλλα, πολυβιταμίνες, ειδικά συμπληρώματα, ουσιώδη λιπαρά οξέα, συμπληρώματα για την ενίσχυση της ενέργειας, την ενίσχυση του οργανισμού απέναντι στο στρες, τον έλεγχο του βάρους, την τόνωση του ανοσοποιητικού καθώς και μπάρες πρωτεΐνης για vegan. Τέλος, διαθέτει και τη σειρά myelements sports, με προϊόντα που απευθύνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες και τις αυξημένες απαιτήσεις αθλητών και αθλούμενων.